Funderingar om livet =)

Mamma!
-Är du ung och rik?
-Nej
- Är du inte?, men är du ung då?
-Vet du vad ung är?
-Nä
-När man inte är gammal
-Men du är inte gammal, fast är del säger att du är gammal, så tycker inte jag att du är det, ingen mamma eller pappa är gammal.

KÄRLEK <3 <3 <3


Framtidsvisioner =)

Tess och jag stod i affären, jag pratade om att jag har målat i Denise kök med en annan kund och säger nu får det vara nog med  målandet.
Då säger Tess
- Men om jag flyttar då?
- Då får du måla själv säger jag skämtsamt.
Då säger hon
- Jag skaffar mig en man då kan ha måla :-P

Vad säger man... alla i affären fick sig ettgott skratt i varje fall =)))


Värdelös

Usch vilken dag, känner mig så värdelös, orter överallt i Sverige snurrar i skallen, bussar ska hit och dit, systemet är inte fulländat, och någon riktig struktur finns inte ännu när allt fortfarande är så nytt.
Nej jag bryter ihop och kommer igen, kryper ner i sängen och lyssnar på snöovädret utanför fönstret, i morrn så är det jobbé igen 7-16 =)

Pengar, pengar, pengar

Jag förstår mig inte på min tonåring
MORR
Ska vi behöva betala hennes bussbiljetter på helgen när hon ska åka till sitt arbete...
Livets hårda skola, lära sig att hushålla med de pengar man har, och då är det inte lite, men ändå så fungerar det inte.
Hus i helvete kommer det nog ta, när hon upptäcker att vi tagit pengar från hennes eget lönekonto för att fylla på mobilen... så hon kan betala sina bussbiljetter, (efter vad jag förstått så kan man även betala med sitt kort på bussen?)
Antingen arbetar man och gör rätt för sig och får lön och kan unna sig något här i livet - eller så får man leva på väääldigt liiite pengar och kanske stanna hemma i lägenheten.


En liten lort!

I lördags så blev Denise mobil stulen på en privat fest tillsammans med "vänner".
Jag har gjort en polisanmälan och spärr av mobil och kontantkort, jag hoppas att den skyldige ger sig till känna, med tanke på att "puckot" har skickat sms med mobilen. Polisen har lite att reda i nu.
Jag har svårt att förstå att man inte kan låta bli andras tillhörigheter, och kan man dricka alkohol så anser jag att man även ska stå upp för det man gör, vara rakryggad och bete sig som en vuxen, men den här personen är bara en liten lort.

Röd, rött, pensel, roller - succé eller pannkaka - vi får se =)

Idag ska jag skicka iväg Denise och Tess på bio de ska titta på Legenden - om ugglornas rike  http://www.sf.se/filmer/film/18050317/Legenden-om-ugglor-sv-tal och medans de tittar på film hoppas jag få komma igång med målningen av köket i Denise lägenhet.

Ikväll ska jag till Björks på personalmöte mellan 18-20, så då ska Denise få fortsätta att passa lillasyster.
Ska bli roligt att börja jobba med något nytt, nya utmaningar, jag tror att jag måste lära mig att tagga ner, för jag är van att jobba sekundoperativt, nu kan jag nog vänta nån minut utan att det blir alltför allvarliga konsekvenser ;-)

Jag tror att Denise börjar bli lite nervös/spänd inför flytten, i varje fall om man läser hennes blogg http://scenbloggen.com/deniselindholm/2010/11/01/the-easiest-way-to-not-get-your-heart-brokenpretend-you-dont-have-one/

Nu hoppas jag att hennes "vänner" som vet vart mobilen tagit vägen talar om vart den är, för i morgon så tänker jag göra en polis anmälan och rapportera alla som var med på festen - inte kul men nödvändigt!

Trött och besviken.

Har arbetat hela helgen och samtidigt har vi flyttat möbler och grejjer till Denise lägenhet.
Denise så kallade kompisar har haft fest och i söndags morse så upptäckte hon att hennes mobil var borta,
jag blir så jävla sur och besviken att vänner/kompisar på en privat fest kan göra så mot varandra, helt otroligt för mig är det ofattbart =(
Idag var jag in till Västerås för att skriva på överlåtelsepapperna på lägenheten och sen skulle jag börja göra rent köket och måla, det blev bara rengjort jag orkade inte mer, tålamodet var lixom inte på topp, vi åkte till Ikea och köpte en kökslampa och en spegelvägg.
Nu sitter jag här hemma mätt i magen av hemmalagad lasagne.
Nu ska jag inte göra någonting är sååååå trött bläää!

RSS 2.0