Dinosaurier - trött- jobb- födelsedag.

Inatt så vaknade Tess och hade drömt att en Dinosaurie ätit upp heeela huset, hon grinade och kunde inte somna om.
Vi är inte vana med att ha barn i våra sängar, det är väldans ovanligt, men inatt var det en sån natt.... typiskt att både jag och Jörgen skulle upp tidigt, jag skulle börja 7 och Jörgen skulle på utbildning i Kungsörstorp, Hmmpf på min födelsedag och så lägger NCC in kurs med övernattning.


Tess går omkring som en zombie och ber nästan om att få gå och lägga sig, men jag ska försöka hålla henne vaken till kl:19 i varje fall, jag kan säga att det blir en tidig kväller för mig oxå (4tim sömn är för lite) ska vara på jobbé i morrn igen och på kvällen så ska jag, Rosie och Jeanette kolla på Mia Skäringer  Dyngkåt och hur helig som helst, det ska bli riktigt roligt.   http://www.ticnet.se/event/Dyngkatohurheligsomhelstbiljetter/VSK03252

Idag är det min födelsedag, den ska tillbringas i soffan, jag har sparat Points så det blir popcorn som jag ska moffa i mig och bara vara.

Drygt 60 personer har gratulerat mig via Facebook, helt otroligt vilken genomslagskraft Fejjan har, och inte visste jag att jag hade så många kompisar :-D


Stavgång och ljudbok =)

Det gick bra hos tandläkaren, inga hål men inflammation i en tand som behöver rotfyllas, till det angenäma priset av ca 4000kr usch va mycket pengar, sen är det bara att hoppas att jag har raka rötter annars kanske inte rotfyllningen håller och då måste man dra ut den GHAAA ska jag ha ett hål i munnen???

Idag så hade jag planerat att gå ut och gå med Rosie, men när jag precis fått på mig skorna så ringde hon och sa att Dogge kräkts ner hela bilen så hon fick sanera i stället, och då gick jag iväg själv med stavarna, känner mig så nöjd för jag är inte så säker på att jag hade gått om jag inte haft skorna på mig :-O Riktigt skönt var det, solen håller på att torka upp alla leriga vägar och jag lyssnade på en ljudbok så då gick det ännu bättre =) http://www.storytel.se/Honungsf%C3%A4llan-ljudbok-866


Idag fyller kära svärmor år, så ikväll ska vi åka dit en sväng och gratulera <3

Huvudvärk - Treo beroende

Jag har tamme sjutton huvudvärk nästan jämnt och nu i helgen så har det varit nackspärr som gick över i nacke/skallebang.
Idag ska jag till tandläkaren, jag hoppas faktiskt att det är ett hål eller att tanden kan rotfyllas för jag inbillar mig att det är därför jag har huvudvärk, jag tror mitt onda i tänderna beror på att jag biter ihop under natten och vaknar med huvudvärk.
Det kommer knappast bli billigt, men slipper jag all Treo som jag proppar i mig så vore det toppen.

Först ska jag till Viktväktarna och få domen, jag har inte varit där på 3 veckor och det är några kilon upp tyvärr, jag fattar inte varför jag är så dum, när jag vet att jag kan, varför innehåller allt som är gott en massa kalorier? varför älskar jag inte morötter lixom...

Efter svängen till Sala så ska jag åka och sola solarium, jag fick ett solkort av familjen i födelsedagspresent, (JA jag fick det för tidigt så jag inte åkte och köpte solkortet själv).

Jörgen är på utbildning hela veckan och tors till fre är det övernattning, på miiin födelsedag vilken timing....

Efter solningen ska jag handla lite mat till Denise och Mathias, tydligen har kylskåpet börjat eka :-P

Sen blir det jobbé kl:15-23, så har den här dagen gått :-)



Soffpotatis, lobotomi...

Varför är man så elak mot sig själv, var till Viktväktarna och hade gått ner 18 kilo JIPPIII, sen åkte vi till Tallin och så spårade allt ur, sen är det så förbannat svårt att komma tbx på banan igen (på bara 3veckor).
Jag undrar om lobotmi skulle hjälpa...
Varje dag tänker jag att nu ska jag ut och gå med stavarna, sen när jag tittar ut så hittar jag på alla sorts undanflykter, kallt, halt, ont i nacken osv...
Jag blir så besviken på mig själv, och det är bara jag som kan göra något åt det..
I morrn börjar mitt nya liv igen....
Idag ska jag sätta mig ute på altan och försöka få lite färg i ansiktet, känner mig så blek :-P

PLUMP BANKOK SPICY

Ikväll blir det Plump igen med familjen Wassberg, vi börjar med att köpa hem Thaimat sen installerar vi barnen framför Bollibompa med godis ;-)
Sen börjar figten, att försöka plumpa så många som möjligt och OM man åker dit själv oxå är inte så himla viktigt (det är Jörgens filosofi).

Vi har bokat flygbiljetter till Thailand januari 2012 drar vi mot Bangkok och Phuket =)
Det kommer att kännas konstigt, för vi lämnar tonåringarna hemma,så det blir bara jag, Jörgen och Tess, men då följer Johan, Jeanette, Jonna och Karl med istället, det ska bli så roligt.
Jag längtar efter att få gå barfota på stranden, njuta av solen och ta dagen som den kommer.
Det känns så långt till januari nästa år, men snart är det sommar och tiden bara flyger fram.

 

RSS 2.0